Den forrige publikumsrekorden for kvinnefotball i England var fra sesongpremieren mellom Manchester City og United hvor 31.213 hadde møtt fram.

Chelsea slo på sin side ny tilskuerrekord med 4790 tilskuere, og vant etter straffescoring av Maren Mjelde, før Arsenal slo Tottenham 2-0 i kampen som slo ny tilskuerrekord i ligaen med over 38 000 tilskuere.

Fran Kirby som skaffet straffen Mjelde scoret på, hadde nettopp kommet inn for Guro Reiten. Hun klarte ikke å overliste keeper, men var nære på etter 16 minutter da skuddet hennes snek seg over tverrliggeren til gjestene.

«Norske» Chelsea med Mjelde, Reiten og skadde Maria Thorirsdotter på laget, står uten tap etter seks serierunder og topper tabellen med 16 poeng.

Bak Chelsea ligger Manchester City og Arsenal med 15 poeng hver. Arsenal vant til slutt 2-0 mot Tottenham foran 38 262 tilskuere som er ny rekord i ligaen. Manchester City knuste West Hams kvinner 5-0 tidligere på dagen og møter Chelsea til toppduell neste lørdag.

Amalie Eikeland og Kristine Leine fikk 90 minutter hver for Reading som ledet lenge, men måtte nøye seg med 3-3 hjemme mot Bristol City.