Etter å ha slitt med skader i forkant av, og i innledningen av sesongen, ser det endelig ut til å ha løsnet for Arna-Bjørnars høyreiste midtstopper.

Nå skal hun måle krefter på internasjonalt nivå.

Hun er tatt ut til de to siste kampene i VM-kvalifiseringen mot Slovakia og Nederland.

– Dette er veldig kjekt. Jeg hadde fått noen signaler om at jeg var aktuell til samlingen, men egentlig så kom beskjeden ganske overraskende, forteller Brochmann til Bygdanytt.

Det var BA som først omtalte saken.

God formkurve - håper på spilletid

Etter en god vårsesong, får nå 25-åringen lønn for strevet, og håper samtidig på at skademarerittet er et tilbakelagt kapittel.

– Dette er noe jeg har jobbet mot i mange år, så dette står det mye jobbing bak. Og endelig bli tatt ut, er utrolig deilig, fortsetter Brochmann.

25-åringen håper selvfølgelig på spilletid, men først må jobben gjøres på Idrettsparken.

– Man håper selvfølgelig på å få spille, men nå handler det først og fremst om å prestere i forkant av samlingen for Arna-Bjørnar, og så gi alt på trening når vi kommer til samlingen.

Positiv landslagssjef

Norges landslagstrener, Martin Sjögren, er spent på å følge Brochmann på landslaget.

– Maria har gjort det bra hele sesongen og er en spiller som kan anvendes både som stopper og som spiss. Hun har spilt i begge posisjoner for klubblaget, og det blir interessant å se henne med oss, sier Sjögren til Fotball.no

Fra før av er også AB-spiller Vilde Bøe Risa tatt ut i troppen.