Brochmann sendte gjestene i føringen allerede etter seks minutter, før hun la å til 2-0 etter 21 minutter.

Eikeland økte til 3-0 etter 42 minutter, før Malin Skulstad Sunde skapte spenning i kampen med sin 1-3-scoring like før pause.

Julie Adserø reduserte til 2-3 for Trondheims-Ørn etter 59 minutter, men Lisa Naalsund ga Arna-Bjørnar igjen pusterom med sin 4-2-scoring etter 66 minutter.

Trondheims-Ørn Kristine Nøstmo fikk direkte rødt kort etter 84 minutter, og i sluttminuttene scoret både Ingrid Stenevik og Eikeland for Arna-Bjørnar.

Arna-Bjørnar er på 4.-plass på tabellen. På plassen bak følger Vålerenga. Oslo-klubben vant bare så vidt 3-2 over bunnlaget Grand Bodø søndag.

Grand Bodø ledet både 1-0 og 2-0 etter scoringer av Anne-Marthe Birkeland og Vilde Anett Fjelldal. Fjelldals scoring kom tre minutter etter pause, og bare minuttet senere reduserte Isabell Herlovsen på straffe. Celin Bizet Ildhusøy utlignet til 2-2 etter 69 minutters spill, og seiersmålet kom først i det 90. minutt ved Ingrid Schjelderup.