Mjelde og Maria Thorisdottir spilte hele kampen.

Fran Kirby scoret to mål, men misset på straffe da hun skulle fullføre sitt hattrick. Drew Spence, Mjelde, Hannah Blundell og Erin Cuthbert scoret en gang hver.

Sammenlagt vant Chelsea 11-0, og er videre i mesterligaen.

Caroline Graham Hansen spilte en time og Kristine Minde hele kampen da forrige sesongs finalist Wolfsburg gikk greit videre uten å imponere. Den tyske mesterklubben slo islandske Thor 2-0 på hjemmebane og tok seg til åttedelsfinale med sammenlagt 3-0. Pernille Harder og Ella McLeod scoret målene i hver sin omgang.

Lisa-Marie Utland spilte fra start da svenske Rosengård slo russiske Rjazan 2-0 hjemme og 3-0 sammenlagt. Hun ble byttet ut ti minutter før slutt, da jobben var gjort. Målene ble scoret av Fiona Brown og Ebba Wieder.

Frida Maanum herjet med tre mål og to assist da Linköping vant 6-1 borte mot ukrainske Kharkiv i første kamp. Onsdag hvilte hun seg på benken da lagvenninnene ordnet 4-0-seier i returkampen på hjemmebane.