Caroline Hansen scoret på en straffe og skaffet en annen da Norge slo Sør-Korea 2-1 og gikk videre i VM, men en skade på stjernen kan koste laget dyrt.

Med sitt første mål i et VM eller EM ga hun Norge ledelsen etter bare fire minutter, men de norske spillerne slet med ærekjære sørkoreanere og var langt fra vanlig nivå.

Flyttet opp som spiss igjen brukte «Caro» bare noen minutter av 2. omgang på å skaffe straffesparket som punkterte kampen, men Kang Chae-rims takling på ankelen hennes forårsaket et stygt overtråkk.

Isabell Herlovsen skjøt straffesparket i mål til sitt 61, samtidig sto Hansen med store smerter ved sidelinjen.

Også Maren Mjelde fikk en tøff kveld i forsvaret, og gikk ned for telling i det 35. minutt etter et uheldig møte med keeper Hjelmseth.

Det så lenge stygt ut, men espelendingen reiste seg og fullførte kampen.