Julie vant «Paradise Hotel»

Men da finaleplassen var sikret, stakk partneren av med premiepengene.

Julie Grindbakken vant årets sesong med sin partner Leo Faa fra Stavanger.
Publisert:
Denne artikkelen er over fem år gammel

Julie Grindbakken (21) og partneren Leo Faa stakk av med seieren i finalen av «Paradise Hotel» som ble sendt på TV torsdag kveld.

Med seks mot tre stemmer, slo duoen ut det konkurrerende paret.

– Det er helt fantastisk å vinne med Leo, slo Grindbakken fast med et stort glis.

Gikk glipp av penger

I realityserien avsluttes finalen alltid med at vinnerparet skal holde hver sin gullkule. En såkalt troskapstest, der pengepremien øker etter hvert som tiden går. Dersom en den ene partneren slipper kulen, får vedkommende summen som er gjeldende.

Da 200.000 kroner sto i potten i finalen, slapp rogalendingen kulen. Dermed endte Julie Grindbakken opp med null kroner i bagasjen.

– Det går så fint, sa Grindbakken rolig og bedyret etterpå:

– Jeg er bare glad jeg vant «Paradise Hotel».

Arna-jente

Grindbakken flyttet til Arna da hun var tre år gammel og vokste opp der. Nå bor hun et annet sted i Bergen grunnet studier.

Hun ble for en tid tilbake sendt ut fra hotellet, men siden spillet forandrer seg raskt, gjorde hun et raskt «comeback».

Som deltaker i «Paradise Hotel» fikk hun på kort tid fått kjenne på de tunge sidene ved rampelyset også.

Fikk drapstrusler

I april fortalte hun åpenhjertig til Bygdanytt om hets og angivelige drapstrusler som hun mottok etter at hun sendte hjem en av Norges mest kjente bloggere.

– Det er viktig å filtrere positiv og negativ respons. Jeg setter stor pris på alt det positive folk sier til meg. Alt hatet må man bare blokkere unna. For meg er helheten viktig. Jeg velger å fokusere på de 100 gladmeldingene jeg får, kontra de 10–15 stygge, beskrev hun.

Julie Grindbakken har etter oppholdet i Mexico blitt kjæreste med en annen «Paradise»-deltager, Oskar Johansson, melder VG.

Publisert: